Næste koncert er mandag d. 16. august med Neighbours

Velkommen tilbage til gen-opstarts-koncert med fantastiske Neighbours og deres show “I det akustiske hjørne”.

Koncerten starter kl. 19:00 i Himmelsrumet, Juelsminde Skole, Vejlevej 7, 7130 Juelsminde

OBS!!!
Vi gennemfører koncerten med efterlevelse af de retningslinjer og anbefalinger vedr. COVID-19 der er givet af sundhedsmyndighederne og husk: Hold afstand, vask/sprit hænder og host/nys i ærmet.

Dét der startede som en sjov idé helt tilbage i 2004 hos Helge Engelbrecht i Ansager fylder stadig pænt meget i kalenderen og det er blevet til rigtig mange akustiske koncerter mellem årene “og det er altid en fest” lyder det fra ankermanden Helge Engelbrecht.

Og de akustiske koncerter, med Neighbours i den lidt mindre udgave med seks mand på scenen , har for længst bevist sin berettigelse også “ud af huset” og det glæder os hver eneste gang, der er bud efter os, lyder det fra Engelbrecht.

“Vi elsker at blande kortene, serverer gerne en god blanding af det hele, krydrer det med lidt munter snak og har det allerbedst med publikum helt tæt på scenen. Vi synes faktisk, det lykkes hver gang”, siger Helge Engelbrecht.

Koncerten støttes af INSERO HORSENS.

Bemærk billetprisen!

Billetpris: Medlemmer af JMF kr. 50,00 
Ikke-medlemmer kr. 100,00 
Hvis man denne aften ønsker medlemskab, er prisen for aftenens koncert incl. medlemskab resten af 2021 (3 koncerter) kun kr. 150,00 

Billetsalg ved indgangen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *